DI's "Sådan trimmer du din virksomheds aftaler"...


(Tryk på billedet for at se det PDF'ede slide show) Ved en tilfældig søgning på nettet faldt vi over dette slide show. Vi tænker, at der måske er andre, der lige som os finder det interessant, at se hvordan man tænker hos Dansk Industri. Slide showet, der er PDF'et, ligger frit tilgængeligt på nettet, og viser på tydeligste vis hvad vi er oppe imod. I dette slide show kan man se hovedpunkterne, i Chefkonsulent Jesper Madsens, lønomkostnings-reduktions-cirkus. Sådan trimmer du virksomhedens aftaler... God læselyst, selv hvis du bare skimmer det, vil du få en ide om hvad vi er oppe imod...

Læs også "Fleksibel arbejdstid" af Chefkonsulent Jesper Madsen Dansk Industri Læs også "DI's PRODUKTIVITETSindsats" af Chefkonsulent Jesper Madsen Dansk Industri


1,073 visninger

Kontakt os her:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

- Arbejdere I Bevægelse - vores #OK20