top of page

Støtte aktion med vores kollegaer i Dansk Jernbaneforbund (Aalborg)


Fredag den 23. november afholdes der støtte aktion med kollegaerne i Dansk Jernbaneforbund. Støtte aktionen løber af stablen fra klokken 15.15-16.00 ved Aalborg banegård. Der vil komme talere fra LO, 3F Aalborg, FOA, en DSB ansat og en buschauffør fra "Tryk Stop". I løbet af arrangementet vil der blive underholdt med musik, spillet af en tidligere DSB ansat. (Se programmet herunder) Lige nu oplever vores kolleger i Dansk Jernbaneforbund, en faglig massakre på deres overenskomster. DSB og arbejdsgiverorganisationen vil med fandens vold og magt, gennemtvinge væsentlig forringelser af jernbane arbejdernes rettigheder. Det kommer i særdeleshed til udtryk på tillidsmands rettigheder samt arbejdstid. der ligges op til at kollegerne i DSB sættes totalt uden for indflydelse ift. planlægningen af deres arbejde. Det er en direkte konsekvens af EU´s 4. jernbane direktiv som blandt andet kræver at jernbanenettet skal privatiseres så investorer og kapitalfonde kan komme ind på markedet. Vi ser i disse år hvordan branche for branche bliver udsat for alvorlige angreb på medarbejdernes rettigheder. Derfor er der massivt brug for, at bakke op om vores kolleger, som arbejder i DSB. programmet for vores aktion på fredag: Velkomst/indleder:

Emil Olsen fra Netværket Talere: Kristian Gaardsøe formand FOA Nordjylland. Jytte Wester forkvinde Dansk Sygeplejeråd Nordjyllands kredsen. Heidi Bejlegaard Petersen Buschauffør fra Tryk stop. Underholdning ved Troubaduren Axel Meilholm tidligere mange årig ansat i DSB og har til dagens anledning skrevet en speciel hyldest til hans tidligere kolleger i DSB Anna Kirsten Olesen formand LO Aalborg Hans Merstrand, Dansk Jernbaneforbund Allan Busk formand 3F Aalborg Invester en time af din fredag og vis din støtte til kollegaerne hos DSB. Hvis vi ikke sætter hælene i, så DSBs ledelse skifter "spor", vil arbejdsgiverne gøre sig langt mindre bekymringer, når det måske er din arbejdsplads der står for tur. DSB i dag - Dig måske i morgen... - Vel mødt

91 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page