top of page

Støtte Aktion - Aalborg Banegård


Fredag den 23. november blev der afholdt støtte aktion, for Fair Forhold i DSB. Blandt talerne var formænd og forkvinder, tillidsrepræsentanter og kolleger fra FOA, Dansk Sygeplejeråd, 3F, LO, "Tryk Stop", Dansk Jernbaneforbund med flere. Nej til 42 timer - Vores OK20, sendte live fra støtteaktionen og du kan her se med, hvis du gik glip af støtte aktionen på dagen. Hele støtte aktionen kan ses i klippet øverst. Herunder kan de enkelte taler og indslag ses enkeltvis.

Kristian Gaardsøe formand FOA Nordjylland:

Jytte Wester forkvinde Dansk Sygeplejeråd Nordjyllands kredsen:

Heidi Bejlegaard Petersen Buschauffør fra "Tryk stop":

Underholdning ved Troubaduren Axel Meilholm tidligere mange årig ansat i DSB og har til dagens anledning skrevet en speciel hyldest til hans tidligere kolleger i DSB:

Anna Kirsten Olesen formand LO Aalborg:

Hans Merstrand, Dansk Jernbaneforbund:

Allan Busk formand 3F Aalborg:

Vi bakker endnu tre støtte aktioner op på Fredericia Banegård, Århus Banegård og til Tændfaklen arrangement i københavn. Mere info tilgår... Vi glæder os til at se dig, sammen med os andre - Sammen kan vi gøre en forskel...

57 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page