top of page

Støtte Aktion - Fredericia Banegård


Der indkaldes til støtte aktion for Fair Forhold i DSB ved Fredericia banegård. Støtte aktionen løber af stablen den 4. december fra 16.15- 17.15. Støtte aktionen har til formål, at vise de ansatte ved DSB og Dansk Jernbaneforbund, at vi på tværs af brancher og fag, offentlige som private støtter deres kamp for Fair Arbejdsforhold og TR-forhold. DSB skal stadig opføre sig anstændigt over for deres ansatte, selv om de har meldt sig ind i DI.

Støtte aktionen vil finde sted på Fredericia banegård tirsdag den 4/12 kl 16.15. Støtte aktionen forventes at vare ca 1 time. Hvis man ønsker ordret, rettes henvendelse til jackandersen0610@gmail.com.

Husk jeres Faner, skilte, bannere m.m.. Der kan bestilles og printes diverse her på siden under "Bliv Aktiv". Lad os sende et tydeligt signal, en manifestation om, at vi i fagbevægelsen står skulder ved skulder. Kammeratlige hilsener

Jack Kibenich Andersen

Stilladsarbejder Sydøstjyllands stilladsklub

Bestyrelsesmedlem i 3F Vejle

Der er oprettet en begivenhed på Facebook, hvor der løbende vil opdateres informationer om støtte aktionen.

62 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page