top of page

Støttefond for #fairforhold i DSB


Der er nu oprettet en støttefond til støtte for #fairforhold i DSB. Fonden administreres af kasserer for stilladsarbejdernes kulturforening Lars Emanuel. Hvilket også er navnet du ser ved indbetaling via MobilePay. Ved konto overførsel til Arbejdernes Landsbank vil du også her se, at indbetalingen går gennem stilladsarbejdernes kulturforening, som tidligere nævnt ved kasserer Lars Emanuel. Hvis der er spørgmål kankasserer Lars Emanuel kontaktes på 25122536.

Støtten går til oplysnings materialer, løbesedler, skrivematerialer, og andre fornødenhedder, som kollegaerne i DSB skulle få brug for i deres informations KAMPagne, vedrørende Deres #fairforhold KAMPagne. Stilladsarbejdernes Kulturforening v/ Lars Emanuel står, som modtager ved indbetaling via MobilePay på 25122536. Der kan som nævnt også indbetales direkte via konto overførsel til Arbejdernes Landsbank reg. nr. 5327 kontonummer 0241581

Alt støtte går via Stilladsarbejdes Kulturforening, til de ansatte hos DSB's oplysnings KAMPagne."

Vedrørende større støtte handlinger, står John Ekebjærg-Jakobsen, Stilladsarbejdernes Brancheklub af 1920, mobil 40 18 63 84‬, for kontakten til de DSB ansatte.


250 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page