top of page

Brug af underentreprenører, der løndumper, dette ramte Metal allerede i 2015

Opdateret: 18. feb. 2020

(Dette opslag ligger også til Debat inde i Debat - #OK20) Vi har modtaget nedenstående indlæg fra en kollega, der ønsker at være anonym, da det vil skade hans karriere, hvis han står frem. Vi lader kollegaen komme ud med sit indspark her. Ja, vi ved godt hvem kollegaen er, nej vi fortæller ikke hvem. "Problemet vedr. brug af underentreprenører der løndumper, dette ramte Metal allerede i 2015.

Tryk på billedet eller på linket her og se klippet/ læs artiklen Problemet vedr. brug af underentreprenører der løndumper, dette ramte Metal allerede i 2015. I øvrigt samtidigt med at formanden for METAL, sad i bestyrelsen for Lindø industriparken, og stadig til dags dato sidder i bestyrelsen. Dette tvivler jeg stærkt på er et isoleret tilfælde og ikke sket siden Formanden for METAL besad poster hos arbejdsgiversiden det er sgu skræmmende, og man burde mene at der er en kraftig interessekonflikt her. Se den nuværende bestyrelse her: Læs: Bestyrelse Lindø Industripark Læs: Pressemeddelelse 2014, Bestyrelse Lindø Industripark Læs: Presse meddelelse 2015, Bestyrelse Lindø Industripark Kan I ikke se eller mener I ikke, at det er problematisk at Metals hovedforhandler, samt at der sidder 2 medarbejderrepræsentanter med, som chef-forhandler i CO - industri. - Samtidig med at de sidder, som bestyrelsesmedlemmer, i Lindø industripark?" Vi anser TV2, 3F og professor Henning Jørgensen, som kilder vi var tilllid til. Men det er vigtigt for faglige kolleger hos METAL, at få tillidsfolkenes syn for sagen med. Det kan vi kun være enige i og det er skønt, at høre tillidsfolkenes inkluderende tilgang til de polske kolleger. Dog forholder de sig ikke til emnet i dette opslag, social dumping og det at være i fagbevægelsen og have dobbelt kasketter. Linket er til en betalingsartikel hos Fyens.dk (Fyens Stiftstidende 14. juni 2015) Læs: De var med på mødet her

Vi høre gerne fra jer, om der skulle være andre der kan se det problematiske eller måske omvendt se fordelene. Da meget få af os hos Arbejdere I Bevægelse har arbejdet på Lindø, vil vi ikke tage stilling, men lader kollegaen få ordet. Lad os tage debatten kollegialt og sagligt.

1.853 visninger1 kommentar

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page