top of page

Faneborg for #fairforhold v/ Christiansborg

Opdateret: 11. dec. 2018

Der inviteres til faneborg ved Christiansborg, Bertel Thorvaldsens Plads. Faneborgen etableres i forbindelse med en hasteforespørgsel om forholdene i DSB. Hasteforespørgslen bliver afholdt onsdag den 12. december kl 13.00. Derfor er planen at vi samles fra 12.00-15.00, hvor vi viser, at vi samlet både ser og hører på hvad de siger inde på den anden side, og at vi ikke kan acceptere en fagligmassakre af vores kolleger.

Faneborg for #fairforhold v/ Christiansborg

Det er lykkedes at komme igennem med en såkaldt hasteforespørgsel om forholdene i DSB. Den afholdes på onsdag kl. 13.00 og transmitteres på Folketingets TV kanal. Der vil blive spurgt ind til, hvad ministeren har tænkt sig at gøre for at løse konflikten mellem DSB og de ansatte. Der vil også blive spurgt, om han synes, han har medvirket til at gøre det lettere at nå et resultat i forhandlingerne mellem DSB og Dansk Jernbaneforbund, når han sådan ensidigt kaster sig ind i forhandlingerne på DSB's ledelses side og udråber overenskomsterne og løn- og arbejdsforholdene til at være problemet.


- Side løbende vil vi fra morgenstunden opfordre til en billedstorm på Facebook, hvor vi opfordrer alle til at tage billeder og lægge dem op med teksten #fairforhold (mere information tilgår). - Kollegerne fra DSB vil også være tilstede og der vil blive uddelt #fairforhold løbesedler, badges, balloner, klistermærker og serveret #fairforhold kaffe. - Endvidere arbejder vi på at smide en større skærm op inde ved faneborgen, så vi alle kan følge med live i høringen, vi mangler bare en løsning på strøm, så er vi i mål. - LFS (Landsforeningen for Socialpædagoger) stiller med en kaffecykelvogn. - Murer og murerarbejdsmændenes Fagligeklub vil forkæle os med deres specialitet solidaritets pølse, kendt fra tidligere aktioner.

12.00 Velkomst 12.15 Henrik Horup, Dansk Jernbaneforbund 12.30 Claus Westergreen 12.45 - Afventer svar 13.00 Live transmission fra Høringen

Efter høringen serveres de berømte Solidaritets pølser 1400 Allan Busk 3F Aalborg 14.15 En ansat fra Tivoli Food Hall 14.30 Kjell Nilsson DLF 14.45 Jan Hoby, LFS 15.00 Afslut pakkesammen og videre i kampen

Mere information tilgår efterhånden så vi nærmer os. Det vigtige er nu at dele begivenheden og få sendt jeres faner afsted. Gerne med opbakning.

Jo flere der tilkendegiver deltagelse herinde jo nemmere vil det være for os at stable noget kaffe m.m. på poterne.

Lad os vise Christiansborg, at der er grænser for hvad man kan byde os, og vores kolleger...!

Vi kræver #fairforhold i DSB Du kan også følge begivenheden på Facebook her MØD OP! - STØT OP! (forventer varighed på 3 timer)

(Skriv til os hvis jeres klub, fagforening eller forbund vil med på listen. Lad os se hvor lang den kan blive.) Det har været svært at følge med, men indtil videre har vi fået tilsagn om opbakning til faneborgen fra:


3F Aalborg

3F København

BJMF

LFS

Betonklubben storkøbenhavn

Tømrer og bygningssnedkere i Storkøbenhavn

Aktionsgruppen for VVS'erne i København

Stilladsklubben Vestjyden

Trekantens Tagdækkere

Murersvendenes brancheklub Nordjylland

Stilladsarbejdernes brancheklub af 1920 (København)

Godschaufførernes Landsklub

Vestsjællands Stilladsarbejderklub

Århus Stilladsarbejderklub

3F transport logistik og byg

Stilladsarbejdernes Landsklub

Dansk Jernbaneforbund

3F Esbjerg transport

Murersvendenes klub Århus

Tømrer & Bygningssnedkernes Brancheklub 3F TLB

Murer & Murerarbejdsmændenes Faglige Klub

Sydøstjyllands stilladsklub

Betonklub Nord LO Hovedstaden

299 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page