top of page

Tanker fra Bent Moos


Vi har konstateret, at det har en tydelig effekt, når der kommer et sagligt indspark skrevet i menneske sprog kilet ind mellem "du er dum" og "modregnet og medregnet". Derfor har vi igen bedt Bent Moos om at komme, med hans tanker om denne gang Bygge forliget. Bent er tidligere faglig konsulent i 3F og medlem af 3F København. Da vi tidligere var, mildest talt, lidt ærgerlige over at debatten ofte lige skulle ud med to hjul i rabatten, inden tilbage på sporet og kunne fortsætte en saglig faglig debat mellem kolleger, har vi bedt Bendt om at komme med endnu et sagligt indspark. Vi har presset Bent lidt, da vi ønskede at få mest mulig saglighed ind i debatten tidligere end sidst. Gemmengangen er skrevet i et sprog der kan læses af alle.

HUSK! - Det er OK at være uenig i konklusionerne, men kunne vi ikke love hinanden at tage debatten sagligt med udgangpunkt konklusioner draget på et oplyst grundlag. Vi håber at denne gennemgang lige som sidst kan være med til at kvalificere debatten, uagtet om du er enig eller uenig.Pas på hinanden ude i trådene, og husk vi er alle kolleger.

Læs Bent Moos Tanker om Byggeriets forlig #OK20 Læs Bent Moos Tanker om Blik & Rør - og EL-forbundets forlig #OK20 Læs Bent Moos Tanker om Transportforliget #OK20


Læs Bent Moos Tanker om Industriforliget #OK20

#sammenomOK20

#arbejdereibevægelse

541 visninger1 kommentar

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page