Aktivismen Blomstrer


Der begynder, at blive produceret flere og flere kreative indsalg. Lad det endeligt vokse og gro - Vi skal langt ud i landet. Kun i kraft af sammenholdet, kan vi vende denne tendens til konstant, at tage fra os arbejdere. Det må stoppe her! Vi vil ikke blive ved med at finansiere arbejdsgivernes konstante indkøb af større biler og udbetaling af kæmpe bonusser.

Der kommer flere og flere kreative indsalg fra rundt om i landet. Lad det endeligt vokse! Skinnerne bliver lagt konstant og vi vokser i tilslutning konstant. Men det må ikke blive en sovepude. Vi skal længere ud i landet, vi skal have endnu flere i tale. OK17 - Nej tak!

#OK17Nejtak #OK17 #Nejtil42timer #BlivAktiv

68 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kontakt os her:

© 2017 Arbejdere for ordnede forhold
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle

- Arbejdere I Bevægelse - vores #OK20