top of page

DI's "ProduktivitetsIndsats"...


(Tryk på billedet for at se det PDF'ede slide show) Ved en tilfældig søgning på nettet faldt vi over dette slide show. Vi tænker, at der måske er andre, der lige som os finder det interessant, at se hvordan man tænker hos Dansk Industri. Slide showet, der er PDF'et, ligger frit tilgængeligt på nettet, og viser på tydeligste vis hvad vi er oppe imod. I dette slide show kan man se hovedpunkterne, i Chefkonsulent Jesper Madsens, lønomkostnings-reduktions-cirkus. DI's PRODUKTIVITETSindsats... God læselyst, selv hvis du bare skimmer det, vil du få en ide om hvad vi er oppe imod... Læs også "Fleksibel arbejdstid" af Chefkonsulent Jesper Madsen Dansk Industri Læs også "Sådan trimmer du virksomhedens aftaler" af Chefkonsulent Jesper Madsen Dansk Industri


446 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page