top of page

Et skriv fra "En kollega et sted i DSB"


Kære gutter og gutinder. Jeg ved at jeg deler en del i øjeblikket, det kan virke som spam. Men for os DSB ansatte er det vigtigt, at folk får sandheden at vide, om hvad vi kæmper for. Vi kæmper for et arbejdsliv, der kan kombineres med vores familie. Faktum er at vi arbejder hver anden weekend året rundt, og det mener vores arbejdsgiver ikke er nok derfor vil de have "skubbe weekender" som er en ordning hvor de kan bestemme, at vores weekend ligger med fridage fredag og lørdag eller søndag og mandag. Som I nok forstår bryder det enhver aftale for folk med delebørn og da skilmisseraten ligger højt for ansatte i DSB er sådan en ordning ikke acceptabel. DSB mener vi skal have noget der hedder "rammevagter" hvor de kan råde over op til 12 timer af vores tid og 5 dage før vores arbejdsdag får vi vores arbejdstid at vide, forstil jer at ikke vide om I skal møde kl 08:00 10:00 eller 12:30, men en ting er sikkert, i kan ikke køre jeres børn til tandlæge, booke tid til forældremøde eller sige ja til en familiefødselsdag. Vores påstand er at vi kører 365 dage om året næsten 24/7 hvilket gør at hver anden jul eller nytår sørger vi for at vores kunder kan komme frem og tilbage, sommerferie kan ligger i starten af maj eller slutningen af september, juleferie, vinterferie, påske, pinse og efterårsferie er ikke en selvfølge. Vi elsker vores job, men vores familie vil også gerne være sammen med os. Derfor kæmper vi for FAIR ARBEJSDFORHOLD både for os og vores families skyld. Kan DSB få sådan arbejdsforhold igennem hos os kan alle arbejdsgivere følge trop. Med kollegial hilsen "En kollega et sted i DSB"


64 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page