top of page

Opslaget DSB ville stoppe


Da vi hørte, at DSB var ude med riven og truede deres ansatte til tavshed, til at fjerne opslag m.m. begyndte vi at holde øjne med de sociale medier. Ganske rigtigt et opslag, der var blevet del blandt mange kollegaer forsvandt. Her er opslaget DSB ikke vil have ud. Støt kollegerne i DSB og del dette opslag langt på i DSB's direktionsgange, så de indser, at i Danmark har vi ytringsfrihed. Det gælder også for ansatte hos DSB... Lad os vise DSB og kolleger hos DSB, at vi er mange og at vi ikke lader os Kue...!

Kære dig, der måske lige nu synes, at DSB medarbejderne er nogle mega irriterende mennesker...

Nu vil jeg forsøge at “forklare” hvorfor de er sådan nogle “irriterende” mennesker, heriblandt mig selv...

Forstil dig at du har et arbejdsliv hvor at du teoretisk set møder alle årets dage, 24/7 og arbejder hver anden weekend...

Forstil dig så at din chef nu fortæller dig at du nu skal arbejde endnu mere weekend, dvs af de 26 friweekender du reelt set har om året, skal du nu opgive op til 16 af dem til skubbeweekender, altså fredag/lørdag fri eller søndag/mandag fri...

Forstil dig så også at din chef nu fortæller dig at fremadrettet kender du kun 5 dage frem i dit arbejdesskema og du ved ikke om det er morgen, middag, aften eller natte arbejde du skal møde ind til...

Forstil dig så at få det til at hænge sammen med småbørn, evt skilsmissebørn og et liv uden for din arbejdsplads...

Det er nogle af de få ting at vi som medarbejdere, desværre står overfor lige nu og ja, nogle vil nok mene at vi “bare” kan gå ud og få et andet job, MEN vi er faktisk nogle som rent faktisk godt kan lide vores job og som i forvejen tilsidesætter en del, for at møde på de mest skæve tidspunkter, så vores passagerer kan få en behagelig og tryg rejse...

Tænk over det, det kunne være dig...

Skrevet af Michael Strømsholt Teksten er ikke lagt op af en ansat hos DSB,

men kollegaer fra andre fag og brancher

der ikke kan acceptere trusler eller censur.


2.863 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page