top of page

OPSTART #OK20 - Skulder ved Skulder!


Mandag den 09. december 10.00-13.30 skydes overenskomstforhandlingerne #OK20 officielt i gang. Vores valgte forhandlere mødes med arbejdsgivernes organisation for at aftale rammerne for forløbet #OK20. Ved #OK17 blev byggeriet tørret noget så grusomt, blandt andet fordi arbejdsgiverne ikke troede, at vi var klar til at slås, om nødvendigt. Denne gang mobiliserer vi ikke til en overenskomst afstemning, med til en overenskomstkamp, hvis arbejdsgiverne ikke vil indgå i reelle forhandlinger med vores valgte tillidsfolk...❗️ Derfor medbring bannere, skilte, horn, guitar, rulleskøjter, klaphat og andet som du mener, vil kunne signalere støtte til vores valgte forhandlere. Kontakt din lokale fagforening, der er allerede ved arrangeret tranport fra de fleste steder i landet. Kan ikke forestille mig at der er fagforeninger der ikke støtter op om vores valgte forhandlere på dagen... Begivenheden er tværfaglig og alle kolleger uanset forbund, fagforening, fag og branche er velkommen på dagen. Programmet er heller ikke mere fast end ændringer konstant sker, når kolleger, klubber, fagforeninger og forbund byder ind. Hvis det forbund, fagforening, Klub eller arbejdsplads officielt vil støtte op kan rasmus.gudmandsen@3f.dk kontaktes. Hvis du, kollegerne, din klub eller fagforening har noget at byde ind på på dagen så kontakt Christian på 20787347, så kommer du/ I på programmet, da der er plads til alle kolleger, klubber, fagforeninger og fagforbund, der ønsker at være SAMMEN OM #OK20 10.00 Opstart Musik v/Dj Michael, bar åbner (vand og kaffe) 10.10 Velkomst. 10.20 Røde sange v/Røde horn med fællessang 10.40 Taler og musik, mens vi løbende klapper vores forhandlere ind - Indmarch ved DJ Michael 11.30 Der bliver serveret solidaritetspølser (så længe lager haves), taler og musik fortsat 12.30 Kormusik 12.40 Taler og musik 13.00 Claus Von Elling holder tale og pressemeddelelse offentliggøres. 13.10 Taler og musik. 13.30 Tak for i dag Talerlisten er stadig åben kontakt Christian på 20787347 og vær med til at give dit indspark på dagen. Indtil videre er følgende stærke kolleger på talerlisten og der er bestemt plads til flere kom frisk, taler musik eller noget helt andet: Jesper Skov, næstformand Snedker- og Tømrerklubben Århus – Elias Olsen BJMF Ungdom – Emil Olsen, Arbejdere i Bevægelse Nordjylland – Thomas Bold Jernbanearbejdernes Landsklub – Rasmus Bredde, Specialarbejdere i København og Frederiksberg – Michael Bidstrup Jord og Beton arbejder København – Chastine Hald, formand for 3F ungdoms Byggegruppe – Jacob Neumann Rør & Bliks aktionsgruppe – Kjell Nilsson Københavns Lærerforening – Robert Hnatluk, den polske klub – Jennifer Tillemann, Tjener København – Nicolai Bentsen, Scenetekniker & Fællestillidsmand – Lasse Bertelsen maler København - [Dig eller din kollega?] Vi ses mandag den 09. december 10.00-13.30 på pladsen foran "Dansk" Byggeri Nørre Voldgade 106 København (v/ Nørreport station) - Støt dine kolleger, støt dig selv - Vi ses... 💪🏻

21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page